0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Activiteiten

Zit je op de Overlaat, dan kan je deelnemen aan allerlei activiteiten. Zo worden er regelmatig sportwedstrijden georganiseerd, je kunt lid worden van de leerlingenraad of je kan zitting nemen in de redactie van de schoolkrant. Ben je muzikaal dan kan je je opgeven voor de schoolband. Voor de onderbouw wordt er een discoavond en een carnavalsavond georganiseerd.  Ook kun je een avond gaan schaatsen in Eindhoven. In juli hebben we altijd een hele leuke sportdag.  Genoeg te doen dus.....

Maar hoe gaat het nu het komende half jaar. De tijd dat je een keuze gaat maken en dat je je aan gaat melden.

Woensdagmiddag 19 februari 2020 proeflessen. Hiervoor kun je je nog inschrijven tot 8 februari.

Maandag 2 maart en dinsdag 3 maart 2020
Dit zijn de aanmeldavonden. Klik hier om te kijken wat je allemaal nodig hebt tijdens deze avond. Het is natuurlijk de bedoeling dat jij ook meekomt. Weet je wat fijn is? Op het aanmeldformulier kun je namen opschrijven bij wie je in de klas wilt. Als je dan aangenomen wordt, dan gaan we ons best doen om jullie bij elkaar te plaatsen.

Testdagen in maart 2020
Als we het aanmeldformulier hebben ontvangen dan kan het zijn dat we je uitnodigen voor een extra test. Die test maak je hier op school. Zo kunnen we je nog beter leren kennen en kunnen we nog beter je niveau bepalen. Voor de test hoef je niet te leren.

Dinsdag 6 mei 2020
Op deze dinsdag gaat de brief met de post of je bent aangenomen. Donderdag 9 of vrijdag 10 mei ontvang je deze belangrijke brief dus in de brievenbus. Beetje spannend maar dat hoort erbij.

Dinsdag 16 juni 2020
Als je bent aangenomen dan kom je deze middag naar school. Op deze middag maak je kennis met je nieuwe mentor en je nieuwe klasgenootjes. Je maakt een rondleiding door de school en we maken een foto voor op je pasje.

Eind juni 2020
Per post ontvang je alle formulieren en papieren die je nodig hebt. Hoe je je boekenpakket moet bestellen, welke spulletjes je zelf nog moet gaan kopen, wanneer we je voor het eerst weer verwachten op school en nog meer belangrijke informatie.