0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Naar de brugklas!

Meld je aan voor onze groep 8 nieuwsbrief om op de hoogte te blijven!


Digitale voorlichtingsavonden

Afgelopen weken waren onze digitale voorlichtingsavonden. Heb je deze gemist? Bekijk dan onze voorlichtingsfilm:

 


Kom sfeer proeven op onze Open Dag!

De geplande open dag op zaterdag 16 januari 2021 kan in de oorspronkelijke opzet en op deze datum waarschijnlijk geen doorgang vinden. We zijn bezig om andere alternatieven te bedenken waarbij het hopelijk toch mogelijk is om jullie met ouder(s)/verzorger(s) in ons schoolgebouw te kunnen ontvangen.


Doe mee tijdens de Overlaat proeflessen!

Voor jou als groep 8-leerling organiseren wij een speciale middag op woensdag 3 februari 2021. Je kunt kiezen uit onze 5 talenten academies. Deze academies kun je bij ons op school ook in de brugklas kiezen. Je mag 2 keuzes opgeven. Liever een theorieles, dat mag ook! Klik hier voor meer info en meld je aan.


Meld je aan voor schooljaar 2021-2022!

Maandag 8 maart en dinsdag 9 maart 2021 zijn de aanmeldavonden waar we je samen met je ouder(s)/verzorger(s) verwachten. Op het aanmeldformulier kun je namen opschrijven bij wie je graag in de klas zou willen komen. Als je aangenomen wordt, dan gaan wij ons best doen om jullie bij elkaar te plaatsen.

Donderdag 22 april 2021 gaat de brief met de post of je bent aangenomen. Spannend!

Ga jij starten op de Overlaat? Dan maak je op dinsdag 22 juni 2021 kennis met je nieuwe mentor(en) en klasgenoten tijdens de kenningsmakingsmiddag. Je maakt een rondleiding door de school en we maken een foto voor op je pasje.

Eind juni 2021 ontvang je per post o.a. alle formulieren en papieren die je nodig hebt, hoe je je boekenpakket moet bestellen, welke spullen je zelf nog moet gaan kopen en wanneer we je voor het eerst weer verwachten op school.