0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

De Langstraat en De Overlaat tekenen intentieverklaring

Categories: Nieuws, Sliderhome | Author: B.H.M. van den Brandt | Posted: 28-7-2022 | Views: 368
In april gaven Scholengemeenschap De Overlaat en Scholengroep De Langstraat aan om elkaar intensief te gaan versterken en te inspireren om een rijk onderwijs in Waalwijk e.o. te behouden. Dit werd op vrijdag 22 juli bevestigd door een intentieverklaring te tekenen.

Toekomst

De scholen van Scholengroep De Langstraat hebben een eigen identiteit en onderwijsvisie binnen de gedeelde waarden van de scholengroep. De Overlaat behoudt met deze samenwerking haar eigen identiteit.

Otto Dooijes, algemeen directeur-bestuurder De Overlaat: “Deze samenwerking resulteert in het behouden en wellicht verder uitbouwen van het rijke aanbod van zeven profielen op De Overlaat.”

 Edwin Verlangen, rector SG De Langstraat: “Het onderwijsaanbod van De Overlaat is duidelijk aanvullend op dat van de vier scholen van SG De Langstraat, met name op het gebied van de techniek.”

Het streven is om de bestuurlijke overdracht van De Overlaat naar het bestuur van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs op 1 augustus 2023 te verwezenlijken.

Bookmark and Share

Return to previous page