0416 - 33 69 31 info@deoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Talents

Ontdek jouw talenten!

Alle leerlingen in leerjaar 1 krijgen op de Overlaat de mogelijkheid om hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Hiervoor bieden we 5 academies aan: Lifestyle, Young Innovators, Tech, Business & Food. Iedere periode (1 t/m 3) is het mogelijk een andere academy te volgen. 

Houd jij je graag bezig met bewegen of een gezonde lifestyle? Of zou je hier juist meer over willen weten? Bij onze Lifestyle academy komen allerlei onderwerpen aan bod! bekijk het filmpje hieronder van onze Lifestyle Academy.


Houd je ervan om jezelf uit te dagen? Ben jij een echte ideeën-fontein die goed is in het bedenken van oplossingen? Bij Young Innovators ga je met een team op zoek naar de beste oplossing voor een probleem van een persoon/ bedrijf/ instelling in je omgeving. En het toffe is, dat als je die oplossing bedacht hebt je er ook nog een prototype van mag maken. Dan komen (be)denken en doen pas echt samen! 

Bij de Tech academy dagen wij je uit met gave opdrachten. Maak hier een eigen robot, bouw een raket of ga een andere wereld in met onze virtual reality brillen. Ook worden er drone wedstrijden gehouden!

Onze Business academy biedt uitdagende lessen voor iedereen die later zijn eigen bedrijf wil starten. Ben jij creatief en zit je boordevol top ideeën? Hier kan je kennismaken met bedrijven in de omgeving waarbij uitdagende opdrachten centraal staan.

Sta je nu al in de keuken om te helpen? Dan is de Food academy echt iets voor jou. Onder begeleiding word je klaargestoomd en leer je de basis in de keuken en de bakkerij. Je maakt de lekkerste gerechten, van simpel tot uitdagend.