0416 - 33 69 31 info@sgdeoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Werken bij de Overlaat

Als je bij ons komt werken maak je deel uit van een betrokken kernteam en ben je onderdeel van een deskundige vakgroep. Samen met jouw collega’s en teamleider werk je aan een uitdagend onderwijsaanbod. Daarnaast houd je je als mentor/co-mentor bezig met de coaching/begeleiding van onze leerlingen. Je creëert een veilige en uitdagende leeromgeving voor onze leerlingen en bent in staat 'onderwijs op maat' te geven en het beste uit de leerling te halen.


Voor komend schooljaar zijn we op zoek naar nieuwe docenten en onderwijsondersteunend personeel. Spreekt een van de vacatures jou aan? Mail dan je cv plus motivatie naar sollicitaties@deoverlaat.nl onder vermelding van de vacaturetitel.


Kom jij ook werken in ons prachtige open leercentrum?

---------------------------------------

Wil jij graag bij ons komen werken maar staat jouw nieuwe uitdaging er niet tussen? Stuur dan toch jouw gegevens naar sollicitaties@deoverlaat.nl. Wie weet wat we in de toekomst voor elkaar kunnen betekenen!

Stage lopen

Volg je een lerarenopleiding en wil je stage lopen op SG de Overlaat? We maken graag kennis! Neem contact op met de schoolopleider via i.muijzelaar@deoverlaat.nl.

Via de academische opleidingsschool AOS West-Brabant dragen we bij aan het opleiden van nieuwe docenten. Klik hier voor meer informatie over de opleidingsschool.