0416 - 33 69 31 info@deoverlaat.nl
Zoeken
Vacatures Office 365 Login Menu

Onderwijzend personeel

 • Docent Wiskunde (0,5 FTE)

  Op de eerste plaats ga je natuurlijk lesgeven aan onze leerlingen op basis-, kader- of mavo+ niveau.

  Word jij enthousiast van getallen, formules en de stelling van Pythagoras? Kun je jouw enthousiasme overbrengen op onze leerlingen? Voor sommige leerlingen is het vak wiskunde erg lastig. Ben jij die docent die ze er doorheen sleept en ze kan motiveren voor het mooie vak wiskunde?

 •  Docent Biologie (1 fte)

  Op de eerste plaats ga je natuurlijk lesgeven aan onze leerlingen op basis-, kader- of mavo+ niveau.  

  Als docent Biologie maak jij je leerlingen nieuwsgierig naar de wereld van biologie. Je lessen zijn dynamisch, gestructureerd en interessant. Vind jij het leuk om op een creatieve manier de leerstof over te dragen aan onze leerlingen? 

   

 • Docent NaSk (1 fte) Als docent Nask op de Overlaat weet jij de perfecte combinatie van praktijk en theorie te vinden om de leerling warm te maken voor het vak. Door middel van practica en demonstraties weet jij de leerlingen vol passie te overtuigen dat het bètavak een essentiële keuze is voor een mooi diploma gericht op een toekomst vol wetenschap. Naast het docentschap maak je deel uit van een vakgroep natuurkunde waarbij de ontwikkeling van het vak niet stilstaat. In de onderbouw is een eigen methode ontwikkeld om examengericht les te geven en de leerlingen klaar te stomen voor de bovenbouw. Ook maak je deel uit van een kernteam met collega’s uit meerdere vakgroepen die lesgeven aan dezelfde leerlingengroep.

 • Docent Nederlands (1fte) Laat jij onze leerlingen zien dat lezen helemaal niet saai hoeft te zijn? Heb jij de beste tips and tricks voor onze leerlingen hoe ze kunnen onthouden of een woord op een ‘d’ of ‘dt’ moet eindigen? 

 • Docent M&M (0,5 fte)

  Je maakt onderdeel uit van een kernteam en samen met je teamleden ben je onder leiding van de kernteamleider verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van een vaste leerlingengroep. Je creëert een veilig leerklimaat en een uitdagende leeromgeving voor de leerlingen. Daarnaast ben je in staat jouw leerlingen persoonlijke aandacht te geven. Als docent weet je jouw passie voor het vak over te dragen en kun je leerlingen enthousiast maken voor jouw vak.